Notis.. xD

Alltså.. jag tror att jag är den klantigaste människan i hela världen? Jag menar, vem kan klara av att råka sätta foten så att man inte han öppna upp den helt och samtidigt böja huvudet framåt och slå in det i kanten på dörren?!

Ja.. hursom så har jag jätte ont i huvudet nu xD

Det var en liten notis från "livet som Fia"... och en väldigt intressant sådan ockå ^^ Men även om jag är klantig så hände det i alla fall några bra saker idag, för det först så är jag nu ledig från skolan i 4 dagar och sen så tror jag att jag klarade av de proven som jag hade idag rätt så bra =)

Så, det vet allt, tack och hej ^^

Kram Fia

Spotify och Parachute ^_^

Erhm... har det hänt nått nytt med spotify? xD

Haha, men hursom så har det gjort det för mig.. jag kan nu lägga in mina egna låtar i spotify =D Yay, det ver en av de sakerna som jag saknade med spotify ^^

Det ända som saknas nu är att man ska kunna koppla samman ipoden, men det kommer ju knappas hända xD Oh, förresten, att man kan se hur många gånger man har spelat en låt saknas också fortfarande :P

Har förresten hittat en ny bra låt =D

Det är låten;

Parachute med Cheryl Cole

Haha, jag hoppas i alla fall att ni allihopa får en bra natt och en bra morgondag ^^4

Kram Fia

Gifs.. ^_^

Hejhej ^_^

Jag sitter just nu och tittar på Arashis senaste konsert dvd.. haha, ja.. en skit kul lördag kväll alltså... xD

Men ja, jag kände att jag ville sprida lite glädje (eller egentligen vill jag bara använda lite nya gifs som jag hittade idag) så jag tänker sätta ut lite rörande bilder på min favvo kille för tillfället.. xD =D(den här gifen är inte rolig såvida man inte sett det här avsnittet men.. haha, var bara tvungen xD)(haha xD)

Och sist men inte minst:(haha... hör hemm på en hentai-bar som en viss Ogura-san sagt xD)

Men det var allt för mig.. ha det gött!

Kram Fia

RSS 2.0