Klaga och Englands resan ^^

Hallå =)

Idag är det söndag och tråkigt nog så är det måndag imorgon, vilket betyder skola =( Men jag antar att jag inte kan göra ett skit åt det så det är bara att stå ut.. jag behöver ju bara vara där i två dagar den här veckan men iaf.. 

För på tisdag så ger jag mig iväg på konfirmations resa, vi ska åka till England! Jag skulle tycka det var extremt roligt om vi inte hade åkt dit för att gå i två dagar, för det första så gillar jag inte alla människor som jag kommer tvingas gå med, för det andra så gillar jag inte att vandra allt, för det tredje så ska vi gå i natur, alltså skog och sådant och jag har fattat att skog och vildmark inte gillar mig! Så det skulle ju vara bra ifall jag fick vara långt borta från det så skulle jag vara mycket gladare.. Men vi får vara där i en stad i en dag där vi får gå och handla och jag hoppas att de har JFK där för det har jag bara ätit en gång och jag skulle gärna äta det igen =) 

Så imorgon så måste jag packa iordning allting som jag ska ha med mig, så jag låg i badet förut och funderade på vad det var som jag var tvungen att hitta, hittills så har jag kommit på två saker, min ipod kan jag inte hitta, "Vad fan kan den va??" tänker jag och jag har letat överallt där jag har trott att den kan vara.. men jag får ta en extra titt imorgon för jag kommer inte att klara mig utan den i 6 dagar =( Den andra saken som jag inte kan hitta är min konfirmations armband som jag måste ha med mig  och den måste jag leta efter om en liten stund..

Annars så tror jag att jag har allt som jag kommer behöva fram till den väntande resan, men jag måste säga att jag inte ser så mycket fram emot den som jag trodde att jag skulle göra.. men det blir säkert bra, jag har ju Angelica i min vandrings grupp iaf =D

Menmen.. nu ska jag inte sitta och klaga på det längre, jag hoppas att ni får det bra, 

puss och kram

Kram Fia

Min tröja ^^

Hejsan hoppsan ^^

Jag hade tänkt slänga in bilden på min färdig gjorda bebis tröja, så här kommer den :DC'est tout, ha det bra ^^

Kram Fia

Haaaaallå ^^

Hallå =)

Idag är det ännu en härlig, sommrig och otroligt varm dag ^^

Jag har inget speciellt för mig idag, utan jag har bara slappat och irriterat mig på katterna xD Min yngsta katt, Sirius, springer runt i lägenheten och skriker som f*n, han är en kille men jag börjat faktist att tro att han ör en hon, men på torsdag så ska han kastreras och då får jag väl veta på "riktigt".

Förresten så har jag, eller min mamma har köpt boken The host åt mig så jag hoppas att den kommer imorgon, och jag fick den till ett riktigt bra pris desutom, den kostar bara 114 kronor, på bokia på stan så kostade den 205 kronor eller någonting sådant, 200 kronor i alla fall.

Jaja.. det var allt xD

Kram Fia

Natt hälsning xD

God kväll alla natt ugglor xD

Hade bara tänkt lägga ut ett litet citat, läs det om du har lust annars så kan du skita i det xD"Fear is the main source of superstition, and one of the main sources of cruelty. To conquer fear is the beginning of wisdom."
Bertrand RussellMen god natt nu ^^

Kram Fia

RSS 2.0