Hjälp? :)

Hej :)

Jag har ett jätte jobbig problem :@

Det är nämligen såhär, jag kommer ihåg en scen från en asiatisk serie (eller möjligtvis en asiatisk film men jag ser inte på så särskilt många sådana filmer så jag tror det är ett drama) men jag kan verkligen inte komma på vad den scenen kommer ifrån!

Det jag kommer ihåg är att i scenen står en massa människor uppradade för att hela stora familjrn ska ta kort efter att huvudpersonerna i dramat har gift sig men det roliga med scenen är att fotografen ber brudens bästa vän (som är en kille) och brudgummens bästa vän (som är en tjej) att ställa sig vid sin "rätta" vän (alltså, killar = killkompisar, tjejer = tjejkompisar xD) men de vägarar och säger att de står på rätt plats och så tas kortet.

hmm.. troligtvis är den från slutet av ett drama, eftersom det är en böllopsscen... Jag har kollat igenom min lista som jag för över vilka serier som jag har sett och ser på och sådant men jag kan inte riktigt koppla ihop scenen med något drama som jag har sett relativt nyligen.. (jag tror inte det var så länge sen jag såg den...)..

Jag trodde först att det kunde ha varit "Playfull Kiss" så jag kollade in bröllopsscenen i det dramat men det var inte den... nu ska jag för säkerhets skull kolla så att det inte är "Mary me Mary" men jag tror inte det är den.. hursom, om du vet vilket drama scenen är ifrån kan du väl skirva en lien kommentar? Det skulle vara jätte snällt :)

/ Kram Fia♥

Song Joong Ki~love och musik :D

Hejsan :)

Måste bara säga att det är skönt att det är helg igen :D Nu har jag äntligen kunnat ta en liten paus från att plugga xD (tisdags, onsdags och torsdags satt jag hela dagen med läxor efter skolan.. asså, att plugga från fyra på eftermiddagen till elva på kvällen är inte roligt -_-)

Först tänkte jag visa en bild, om du vet vem det är så är det bra men om du inte vet det så bör du kolla upp han xDOm du inte redan vet det så är det: Song Joong Ki :D

Han är min absoluta favorit skådis för tillfället men jag har ingen mer jag kan se honom i nu eftersom jag redan har sett allt han har gjort :''( Plus att jag försöker att spara lite på de "Running man" avsnitten som han är med i (och de som han inte är med i oxå för showen är bara så bra :D)

Nu, för att avsluta inlägget så tänkte jag bjuda på en ny bra låt som släpptes för inte sådär många dagar sen men som jag älskar så mycket!! Låten heter "Here I Am" och är av gruppen ZE:A :)  (kan jag bara få säga hur irriterande det är att jag inte kan lägga in filer i datorn som heter ZE:A utan att jag måste skriva det som ZE;A istället? xD)
Jag har lyssnat på ZE:A's nya skiva som den här låten finns på och jag gillar hela albumet såååå mycket! xD Om jag får tid så ska jag skriva en liten recension av den (eller flail post.. haha xD) men vi får se :P

Ha nu en bra dag och så hörs vi snart :D

Kram Fia♥

Melodifestivelen flail och lite DBSK :)

Hejhej :P

Först, innan jag bjuder på lite melodifestiveln flail och en bra låt tänker jag klaga (bara lite) xD Du behöver inte läsa det första, jag skriver.. du kan alltså skippa det kursiverade jag skrivit XD

Youtube... jag hatar youtube! Jag tycker det är helt otrolugt onödigt att jag ska behöva koppla ihop mitt youtube konto med ett google konto! Jag vill inte ens ha ett google konto!!!! Jag menar, det hjälper ju knappast säkerheten något ifall man nu har två konton med samma lösen ord, eller? Plus, att för att man ska kunna skaffa google-konto-grejen så måste man ge ut sitt mobil nummer så att man kan "konfirmera" sitt konto... Jag menar bara "VARFÖR??". Jag har inte sett någon kommentar som säger att de gillar förändringen!!

Det enda jag vill ha är ju möjligheten att kunna "favorisera" de videona som jag tycker är bra så att jag kan hitta tillbaka till dem senare... men nu verkar det som att fler och fler av mina favorit videos blir borttagna p.g.a. rättigheten till innehållet eller vad man ska säga... buuu!!!! Snart kommer "mina" videos inte ens finnas kavr! Då måste jag väl börja använda mig av någon annan video tjänst istället.. även om jag inte har något emot typ dailymotion eller så, så föredrar jag ju youtube av en anledning och det är att det är där de flesta videona redan finns! -_-


okej.. jag klagade inte bara lite men ja.. nu gpr vi över till lite roligare saker :)

Först tänkte jag berätta att jag faktiskt blev riktigt glas över att Erik Saade vann melodifestivelen ikväll :) Personligen så hejade jag på både Danny och Erik Saade (något mer på Danny faktiskt.. jag röstade på honom 2 gånger men Erik Saade röstade jag bara en gång på xD) så jag blev riktigt glad när jag fick veta att någon jag faktiskt hejade på vann för en gångs skull xD

Men ja-- stackars Danny~ han förtjänade faktiskt oxå att vinna :-/ men jaja, jag tror ettan faktiskt har en chans att gå till eurovision i år i alla fall :P Och Danny, lycka till nästa år!! xD (d.v.s. ställ upp igen xD)


Nu till låten jag lovade i början. Idag blir det faktiskt en låt av gruppen DBSK (TVXQ, Tohoshinki, Dong Bang Shin Ki.. de har så många namn xD Men jag väljer iaf att använda mig av DBSK). Låten heter "Survivor" och är en av deras låtar som jag faktiskt tycker rätt mycket om även om jag inte har lysnat så jätte mycket på den.. av någon anledning har DBSK den typen av låtar som jag behöver höra några gånger innan jag riktigt börjar gilla den :P
(Ett plus med videon är ju att killarna ser riktigt heta ut xD specielt Jaejoong men han är ju min bias när det kommer till DBSK.. xD)


Nu ska jag jobba lite med ett idrotts arbete som ska vara klart nästa vecka xD Ha det bra och sov gott :)


Kram Fia


RSS 2.0